Продажба на реномирани брендови на клима уреди и инвертери се дел од широката палета на услуги кои ги нудиме. Монтажата, сервис и одржување на вашите клима уреди е наш предизвик за професионално надоградување на нашиот стручен кадар кој е одвоен за таа услуга. Воздушните грејни завеси како уреди со елегантен оптимален дизајн за голем проток на воздух и ниско ниво на бучавост се едни од најголемите енергетски ефикасни уреди за хотели, барови, кафулиња, трговски центри, банки, слаткарници итн. Нивниот квалитет се препознава во греманската технологија на мотори за поголема долготрајност.